Gilles Simoens - Hé Lekker Ding (Videoclip)

06 Februarie 2016

Huwelijk Bert & Tessa

Dressed by ELLEN by Richa

23 November 2016

Huwelijk Bert & Tessa

Vorige week trouwde mijn neef met zijn lieftallig vrouwtje Tessa en hun 3 kindjes. Niemand minder dan Kelly van #Kshot, vriendin en huisfotograaf, was de fotograaf van dienst.
Tranen schoten mij in de ogen toen ik volgende woorden op haar blog las:

Dankzij Tessa en Bert, voelde ik me enkele maanden geleden heel vereerd! En natuurlijk ook door Ellen. Deze laatste rasechte succesvolle zakenvrouw zorgde voor zo'n mooie mond-tot-mond-reclame voor Kshot, dat Tessa en Bert hun huwelijksdatum verlegden, zodat ik hun huwelijk kon fotograferen. Als ik eraan terugdenk, ben ik nog steeds verwonderd en aan het blozen. Ik doe heel hard mijn best, maar dit had ik nooit of te nimmer durven dromen. Uiteraard maakt dit me heel fier en het was één van de mooiste complimenten van mijn carrière tot nu toe.

Tessa en Bert vormen een warm koppel. Het was ook nodig, want jongens, wat was het koud die dag. Een harde koude wind stak de kop op en maakten me jaloers op het bondje dat Tessa droeg. (Ik zou dat inderdaad bij Ellen kunnen aanschaffen, maar die boezem van me laat dit niet echt toe: weinig flatterend jammer genoeg). Tessa en Bert hadden weinig last van de frisse temperaturen. Pas na de huwelijksviering voelden ze dat het frisser werd, wanneer de meeste adrenaline weg was.
Bedankt Kelly voor de mooie woorden.
Bedankt Tessa en Bert dat we deze mooie dag samen met jullie mochten beleven.